Alla inlägg den 14 mars 2014

Av Emelie Alanen - 14 mars 2014 12:03

     

Mycket hände under episode 6 i "the following", det var spännade och mycket tårar i det. Men som sagt så var det riktigt spännande, det finns en ny sida där man kan kolla på "the following" och den heter www.vodly.to och sen får man välja vilken serie/film man vill se och sen måste man välja verision man vill titta på för annars går det inte. 

 

Men i episode 6 så blev Luke tillfångatagen av Ryan, Max och Mike på motellet som de bodde på, de tog kontakt med Lilly och erbjöd henne ett byte mellan hennes son och Joe Carroll. Men det som händer är att max tar Luke till mötesplatsen och Lily tar med en annan till mötesplatsen och det är inte Joe Carroll. Hon tog även med sin andra son Mark som vill ha tillbaka till bror. När Max får se att det inte är Joe så blir hon arg och besviken eftersom att hon inte hade något annat val än att släppa Luke eftersom att hon inte kan skada oskyldiga personer. Men Lily är lite skeptisk eftersom Ryan inte är där och hon tror inte att Max kom helt själv för det skulle hon inte få eller våga! 

 

Lily sätter in kniven i ryggen på den oskyldiga personen och då kommer Mike fram och visar sig och han kastar även sin pistol för att visa att han inte tänker hitta på något, Mark kastar sin och Max kastar sin också. När det sedan kommer till bytet så hotar Lily med att skada mannen mer och då tar Mike fram kbiven som Luke hade med sig när han åkte till motellet för att döda Ryan. Mike knivhugger Luke i hans arm två gånger, Lily och Mark blir inte glada men tillslut så kommer de fram till ett förslag och en överenskommelse. Luke släpps och mannen släpps, Mike springer efter Luke, Mark och Lily in i skogen.

 

Medan Mike och Max har fullt upp så är Ryan vid deras hus som de har gömt sig i, Ryan blir överaskad av Sami men dödar honom. När Ryan kommer upp på övervåningen så ser han Radmila som ligger halvt död på golvet, Joe hade huggit henne. När Ryan frågar henne vart Joe är så hör han bildörrar som smälls igen utanför fönstret. Joe, Mandy och Emma var påväg därifrån. Ryan och Joe får ögonkontakt och Joe ler åt Ryan innan han sätter sig i bilen och åker därifrån!

 

Mike hade kommit ifatt Mark och Lily till deras bil men Luke satt inte i bilen, Luke hoppar på Mike när han skjuter mot bilen som Lily och Mark sitter i men Luke ramlar omkull och när han precis  hade ställt sig upp så skjuter Mike honom! Lily och Mark blev shockade och Mark var påväg för att hämta Luke men Lily ville inte förlora en till son så hon säger åt Mark att sätta sig i bilen igen och köra! De kör iväg, men Luke dog inte utan han klarade sig men Mike slog ner honom och slog honom många gånger i ansiktet. Ingen vet om han klarade sig eller inte!

 

Spännade det kommer bli i episode 7, ser fram emot att se det:)

Presentation


The following

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards