Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

The following

Av Emelie Alanen - 5 mars 2014 16:11

     

Tänkte börja med att berätta lite om "The following", förra året så gick första säsongen på TV i Sverige och i år så går det på TV i USA men det är säsong 2 som går i USA i år och nästa år kommer det hit till Sverige (andra säsnongen). 


The following handlar om en person som heter Joe Carroll och hans cult, Joe Carroll sitter i fängelse för att han har dödat 14 flickor. Men han rymmer från fängelset med hjälp av en person som jobbar där, ingen vet vart han är eller vart han ska det ända man vet är att han har rymt från fängelset. Ryan Hardy som var med när Joe fångades första gången blir uppringd för att de vill han med han när de ska försöka hitta Joe och hans cult men det går inte som man hade tänkt sig. Joes plan är att få tillbaka sin son och sin fru och med hjälp av några av hans cult medlemmar så får han tillbaka sin son och sin fru till ett hus som de gömmer sig i. Det händer massor med saker och man får följa deras dagar i huset och med FBI och Ryan som gör allt för att hitta Joe och hans cult och deras gömställe som de gömmer sig i. Dem sista avsnitten är riktigt spännande men jag tänker inte avslöja något, men det är mycket om händer och det är många som dör under vägen och många blir svårt skadade och det händer något med Joe Carroll och resten av hans cult men det händer även något med Ryan Hardy och Claire Matthews (Joes fru). Dem som man tror står nära och som man kan lita på är egentligen inte dem man tror att dem är och det får man se i sista avsnittet när det händer något med Ryan och Claire. Men vad hände egentligen med Joe Carroll? Dog han eller lever han? Det får man veta i nästa säsong som kommer, säsnong 2.

Det var första säsongen lite kortfattat, om man inte såg första säsongen på TV så kan man gå in på www.dreamfilm.se och kolla på hela första säsongen. Jag råder er att göra det för det är den bästa och spännande serien som jag någonsin har sätt och man blir lite beroende av att kolla på serien för att det är så bra!!

 

Säsong 2, det kan man kolla på www.swefilmer.com om man inte orkar vänta till nästa år när det kommer på TV i Sverige. Just nu så går säsong två i USA på TV. Men annars så kommer det ut ett avsnitt varje vecka på fredagar eller lördagar och då är det med svensk text om man vill ha det. Jag kollar på nätet på andra säsongen för jag kan inte vänta tills nästa år, men andra säsongen är bättre och mer spännande än första säsongen för det är så mycket som händer och mycket mer spännande saker som händer. Men vad hände med Joe? Lever han eller dog han i säsong ett? Jadu det är en svår fråga? Jag vet vad som hände med han men kommer inte att berätta det eftersom att det kanske är någon som vill kolla och då kanske jag inte skall avslöja allt för mycket. Men det jag kan säga är att den här säsongen kommer att bli bätrte och mer spännande än säsong ett. Det har bara kommit ut 5 avsnitt och nu på fredag så kommer avsnitt 6 ut och då kommer det verkligen att bli spännande och lite tårar kanske. "The following" är inte bara spännande utan den är lite sorgsen också för man vill inte att någon som man tycker om skall dö.

 

På bilderna ovan så är den första bilden på Ryan Hardy och några händer som håller om hans huvud.

Den andra bilden är på Mark Grey, det är en av bröderna som är nya medlemmar i Joes cult eller han är inte en cult medlem utan han tycker bara om det som Joe gjorde och han vill göra samma sak som han tillsammans med hans bror som är på bild 3 och han heter Luke Grey och han är äldre än Mark. Han vill också gå i Joes fotspår och deras mamma vill också det och några vänner till dem som man får se i andra säsongen och man får även se lite gamla medlemar i culten i säsong 2.

 

Hoppas ni kollar på "the following" för den är riktigt bra och det kanske ska komma en sösong 3 också men jag är inte helt säker på det än. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie Alanen - 14 mars 2014 12:03

      Mycket hände under episode 6 i "the following", det var spännade och mycket tårar i det. Men som sagt så var det riktigt spännande, det finns en ny sida där man kan kolla på "the following" och den heter www.vodly.to och sen får man välja ...

Av Emelie Alanen - 8 mars 2014 23:12

    Ryan Hardy - Kevin Bacon    Paul Torres - Adan Canto   Olivia Warren - Renee Goldsberry   Molly - Jennifer Ferrin   Mike Weston - Shawn Ashmore   Joey Matthews - Kyle Catlett       Joe Carroll - James Purefoy  ...

Av Emelie Alanen - 6 mars 2014 21:30

         Jaha, avsnittet kom lite tidigare den här veckan. Men men jag har kollat på det nya avsnittet idag när jag kom hem och det var det bästa av dem bästa som jag har sätt men det var även det sorligaste som jag har sätt:'( Luke blir fångad o...

Presentation


The following

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards