Direktlänk till inlägg 6 mars 2014

The following season 2 episode 6

Av Emelie Alanen - 6 mars 2014 21:30

        

Jaha, avsnittet kom lite tidigare den här veckan. Men men jag har kollat på det nya avsnittet idag när jag kom hem och det var det bästa av dem bästa som jag har sätt men det var även det sorligaste som jag har sätt:'( Luke blir fångad och skjuten men även misshandlad också av Mike Weston!!

 

Det börjar med att man får se Ryan Hardy liggandes i sängen med skottskada och Max hjälper Ryan med att sy ihop såret, Ryan är så inne att få tag i Joe så han ringer Mike Weston som hjälper FBI med att hitta culten. Det FBI inte vet är att det är någon från FBI som hjälper Joe men Ryan, Mike och Max känner det på sig att det är någon som hjälper han och dem andra. Men Ryan ringer Mike och ber honom komma till motelet som han och Max bor på så länge som de jagar Joe, Mike kommer dit och de har en plan som de skall köra på och eftersom Ryan dödade Gisselle (Luke gillar Gisselle och det är Lilys bästa vän) så kommer Luke att hämnas honom eller de tror att dem kommer att komma tillbaka för att hämnas henne. Och de hade rätt, Luke åkte till motelet för att hämnas men det han inte vet är att Ryan, Mike och Max ligger i bakhåll och tart Luke till fånga och ringer till Lily för att göra ett byte mellan hennes son Luke och Joe Carroll och hon går med på det.

 

De bestämmer en plats och tid för bytet men det är bara Max som åker med Luke för att byta och Joe är inte där utan Lily har tagit en annan en civil person som hon vill byta med eftersom att Max inte kommer låte Lily skada en oskyldig civil person. Lily har även med hennes andra son Mark som är med för att få tillbaka Luke. Bytet blir av och Mike kommer fram för att hjälpa Max och de får tillbaka den civila personen som blivit huggen i ryggen och LIly får tillbaka LUke som har blivit huggen i armen och lite misshandlad. 

 

Ryan är på väg till deras gömställe som de har spårat till, men det är ingen där utan bara en person som Ryan dödar och en halft död person som Joe dödat, men vart är då Joe? Jo när Ryan är inne i husert så är Joe precis utanför föntret och ska precis sätta sig i bilen när han får se Ryan och Ryan får se Joe. Ryan springer ner från trapporna och springer efter bilen men han hinner inte så han går tillbaka in i huset för att fråga den halft döda personen Radmila som hon heter, då han frågar vart Joe är på väg.

 

Tillbaka till Max och Mike, Max är med den skadade civila personen och Mike jagar efter Lily och sönerna. Lily och mark hinner in i bilen som de har gömt i skogen medan Luke inte är där utan han är bakom Mike som skjuter på bilen och mot Lily och Mark. Luke hoppar på Mike men Mike skjuter Luke två gånger och Lily och Mark blir förbannade och riktigt arga men de trodde att han dog så de körde iväg med bilen men Luke var inte död utan han hoppade på Mike igen men Mike slog ner han på marken och slog han med flera slag i ansiktet. Max hann stoppa honom innan han dödade Luke, ambulansen hämtade upp Luke som nästan var död och ingen vet om han kommer att överleva. Det får man se i nästa avsnitt som kommer nästa vecka.

 

- Imorgon tänkte jag lägga ut bilder och beskrivningar på varje person som är med i "the following" så att ni kan se vilka som är med så att det inte blir så konstigt när jag skriver vilka som gjort vad osv.

- Hoppas ni tyckte om det här inlägget och kom ihåg och kommentera så jag vet vad ni gillar och inte gillar så jag kan fixa till det om det är något som måste fixas till.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie Alanen - 14 mars 2014 12:03

      Mycket hände under episode 6 i "the following", det var spännade och mycket tårar i det. Men som sagt så var det riktigt spännande, det finns en ny sida där man kan kolla på "the following" och den heter www.vodly.to och sen får man välja ...

Av Emelie Alanen - 8 mars 2014 23:12

    Ryan Hardy - Kevin Bacon    Paul Torres - Adan Canto   Olivia Warren - Renee Goldsberry   Molly - Jennifer Ferrin   Mike Weston - Shawn Ashmore   Joey Matthews - Kyle Catlett       Joe Carroll - James Purefoy  ...

Av Emelie Alanen - 5 mars 2014 16:11

      Tänkte börja med att berätta lite om "The following", förra året så gick första säsongen på TV i Sverige och i år så går det på TV i USA men det är säsong 2 som går i USA i år och nästa år kommer det hit till Sverige (andra säsnongen).  ...

Presentation


The following

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards